Yassir geslaagd!

 

De vakantie staat voor de deur, of misschien heb je de vakantie al achter de rug. Vaak een moment van bezinning en plannen maken. Zit je op de goede weg met de opleiding die je volgt, of heb je nu juist een switch gemaakt naar een andere opleiding?

Ik sprak onlangs met mijn collega Yassir Rassir. Yassir startte met de opleiding Bouwkunde na de middelbare school. Hij deed dit 2 jaar en zag in dat dit het niet voor hem was.

Hij maakte de overstap naar de opleiding Accountancy en daar ontdekte hij dat deze studie wel bij hem past. Eerder had iemand uit het vak Yassir al enthousiast gemaakt voor het vak en ook het bijwonen van een open dag hielp Yassir de keuze te maken voor Accountancy.

Yassir kwam bij Actan adviseurs & accountants werken in 2016 als junior assistent accountant. Werken in combinatie met studeren, dat is best pittig! Maar hij heeft altijd de drive gehad om die RA-titel te halen. Deze week is de laatste hobbel genomen. Yassir is geslaagd voor het mondeling slotexamen voor de praktijkopleiding tot RA! Een geweldige prestatie waar we als team natuurlijk op geproost hebben.

Mocht je eens willen sparren met Yassir, dan staat hij daar zeker voor open. Yassir vertelt je graag waarom dit werk hem aanspreekt. Namelijk de diversiteit van het beroep: cijfers, inzicht, sociale omgang, soft-skills en een beroepsprofessional met veel kennis en een belangrijke positie voor de maatschappij. Of ben je benieuwd waarom automatisering zo belangrijk is voor ons? Of wil je gewoon eens horen wat hij dagelijks doet??

Neem contact op met Yassir (06 – 51 41 12 93) of Annemiek (06 – 523 82 641) en we helpen je graag op weg.

Annemiek Roodenrijs, HR Adviseur

 

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten