Yassir Rassir nieuwe aanwinst binnen Twine

Ik ben sinds september 2022 (deels) werkzaam voor Twine Business Intelligence, maar ik ben niet nieuw binnen de Guidon Groep. Ik ben inmiddels 6 jaar werkzaam bij Actan adviseurs & accountants binnen de controlepraktijk. Dit doe ik nog steeds met veel plezier en uitdaging. In juli 2022 heb ik mijn (praktijk)opleiding tot registeraccountant afgerond. Dit was voor mij een mooie mijlpaal, maar ook het moment om weer verder te kijken.

Ik heb altijd een bovengemiddelde affiniteit gehad met Informatietechnologie en Business Intelligence (BI). Dit heb ik de afgelopen jaren regelmatig toegepast in de advies- en controlepraktijk van ons kantoor. Met mijn gedeeltelijke overstap naar Twine zie ik nieuwe ontwikkelmogelijkheden voor mijzelf, maar vooral voor de klanten van de Guidon Groep. Door middel van de combinatie van mijn accountancy-ervaring en BI kan ik het beste van twee werelden combineren. Samen met mijn collega’s van Twine kunnen wij uw informatievoorziening verzorgen, maar kunnen wij u ook helpen met het interpreteren van uw data.

Kom werken bij de Guidon Groep

EN… HOE WERKT ‘T BIJ DE GUIDON GROEP?
Als je wilt weten hoe is om bij Guidon Groep te werken, kun je dat natuurlijk het beste vragen aan mensen die nog niet zo lang in dienst zijn. Zij kijken met een frisse blik naar de organisatie en naar hun collega’s. Dit zijn hun verhalen.

Plan direct een belafspraak met één van onze specialisten